Sınıflara Göre Yeni Ders Programımız ve Sorumluluk Sınav Tarihlerimizdir.

Sayın Bakanımız Prof Dr Ziya SELÇUK; "Anne babanın okulla olan ilişkisi, çocukların ikinci öğretmenidir. Velilerimiz sürece ne kadar dahil, çocuklarımızın durumunu ne kadar takip ederse eğitim o kadar dengeli devam eder. Bunun için e-Okul uygulamamızı yeniledik. Anlık bildirim gönderecek mobil uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Unutmayalım, eğitim bir ekip işidir ve aile bu ekibin en değerli parçalarından biridir." sözleriyle e-Okul uygulamasının yenilendiğini ve artık anlık bildirim vereceğini duyurmuştur.

Tem

Parasız Yatılılık İçin İstenecek Belgeler  :

1-      Parasız Yatılılık Müracaat Dilekçesi. (okuldan alınacaktır)

2-      Pansiyon Ön kayıt / Başvuru bilgi formu (okuldan alınacaktır)

3-      Okulumuza kayıt yaptırdığına dair alınan belge (kayıt yaptırdığı okuldan alınan kesin kayıt belgesi)

4-       (varsa) 2019 yılı Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavını kazandığına dair sınav sonuç belgesi veya önceden burs aldığına dair belge.

5-      Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak hekim raporu ve kan grubunu gösteren belge.

6-      Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname (Ek – 1) (Öğrenci ailesinin 2018 yılına ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarı 13.480,00 TL'nı aşmamalıdır)

7-      Öğrencinin mezun olduğu ortaokuldan bir önceki ders yılında okul değiştirme cezası almadığına dair yazı  (mezun olduğu ortaokulundan alınacaktır.)

8-      Baba çalışıyorsa, 2018 yılı toplam maaş durumu gösteren kurum amirince onaylı belge.

9-      Anne çalışıyorsa, 2018 yılı toplam maaş durumunu gösteren kurum amirince onaylı belge.

Tem

Sayın Velilerimiz ve Öğrencilerimiz, liselere ve pansiyonlarına kayıt tarihleri aşağıdaki gibidir. Pansiyonumuzun kayıt tarihleri 26-29 Ağustostur. Siz saygıdeğer veli ve öğrencilerimize önemle duyurur, bizi tercih edeceğiniz için teşekkür ederiz.