#Pansiyonumuz kaydı için gerekli olan belgeler#

Parasız Yatılılık İçin İstenecek Belgeler  :

1-      Parasız Yatılılık Müracaat Dilekçesi. (okuldan alınacaktır)

2-      Pansiyon Ön kayıt / Başvuru bilgi formu (okuldan alınacaktır)

3-      Okulumuza kayıt yaptırdığına dair alınan belge (kayıt yaptırdığı okuldan alınan kesin kayıt belgesi)

4-       (varsa) 2019 yılı Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavını kazandığına dair sınav sonuç belgesi veya önceden burs aldığına dair belge.

5-      Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak hekim raporu ve kan grubunu gösteren belge.

6-      Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname (Ek – 1) (Öğrenci ailesinin 2018 yılına ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarı 13.480,00 TL'nı aşmamalıdır)

7-      Öğrencinin mezun olduğu ortaokuldan bir önceki ders yılında okul değiştirme cezası almadığına dair yazı  (mezun olduğu ortaokulundan alınacaktır.)

8-      Baba çalışıyorsa, 2018 yılı toplam maaş durumu gösteren kurum amirince onaylı belge.

9-      Anne çalışıyorsa, 2018 yılı toplam maaş durumunu gösteren kurum amirince onaylı belge.

Yayın: 10.07.2019 - Güncelleme: 10.07.2019 15:19 - Görüntülenme: 578