Peygamber efendimizi anmak ve O´ nun  dünyaya teşriflerini hatırlamak adına okulumuzda Mevlid Kandili programı düzenlenmiştir.

Okulumuz öğrencilerine tartışarak anlaşma bilincini kazandırmak amacıyla münazara etkinliği düzenlenmiştir.

Ekm

Eğitimci yazar Ahmet çağlayan okulumuza gelerek öğrencilerimize, günümüzde gençlik konulu konferans verdi.  Konferansa katılım sağlayan öğrencilerimiz memnuniyetlerini dile getirdiler. Ahmet ÇAĞLAYAN hocamıza bu güzel etkinlik için teşekkürü bir borç biliriz.

Ekm

Mesleki tatbikat kulübü kuruldu. öğrenciler ile sene başı toplantısı yapıldı. Dönem içinde yapılaçak etkinlikler kararlaştırıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri bilinçlendirilerek ,görüş ve önerilerini bildirebilmeleri için dilek şikayet kutusu oluşturuldu.

Ekm

Çiftlik Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başlamış olup tüm hızıyla devam etmektedir. Kurslarımızda öğrenci başarısı temel hedefimizdir. Öğrenci ve velilerimizle toplantı yapılarak okulumuzun işleyişi hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Ekm

Sınıf ve koridorlara medeniyetimizdeki önemli şahsiyetlerinden İbn-i Sina, Uluğ Bey ve Ali Kuşcu isimleri verildi.

Ekm

Öğrencilerimize Okuyan 7´ler etkinlliği yapıldı. Bu etkinlikle birlikte öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırılması hedeflendi.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerine, rehber öğretmeni tarafından iletişim konulu bilgilendirme, müşavirlik ve seminer çalışması yapılmıştır.