Çiftlik Anadolu İmam Hatip Lisesi

0(388)4112307
Adres
ÇARŞI MAH. KAYMAKAM MEHMET PARLAK/1. SK. CIFTLIK ANADOLU IMAMHATIP LISESI BLOK NO: 6 ÇİFTLİK / NİĞDE
Vizyon
Türk milletinin ,ahlaki ,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren;sağlıklı bir din anlayışının insanlık için gerekli olduğuna inanan ,inancını aklı ile bütünleştiren, topluma karşı sorumluluklarının farkında olan ;beden,zihin,ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip,yapıcı,yaratıcı ve uzlaştırıcı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sistemi içinde ,hem mesleğe hem de Yüksek Öğrenim Kurumlarına hazırlayıcı programlar uygulayan;dinin ,birleştirici,huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü önemseyen ;insana,düşünceye,özgürlüğe,bilime,ahlaka ve kültürel mirasa,saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına çalışmak.
Okulumuzda derslerimiz 8.40´da başlayıp 15.45´te sona ermektedir.
Ulaşım
İl merkezinden İlçeye öğretmen servisi ve şahsi araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır.
Öğretmen servisi veya şahsi araçlar ile.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine Tepeköy yolundan 35 km. Yeşilgölcük yolundan 65 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
2022 yılında B Gençler Bilek Güreşi kızlarda Türkiye 2.liği. 2023 yılında A gençler Bilek Güreşi kızlarda Türkiye 4.lüğü.